Du er landet på Værktøjsskab.dk, det helt rigtige sted at finde Stanley værktøjsvogn. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stanley værktøjsvogn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stanley værktøjsvogn inkl. 168 dele værktøj

Sidste produkt på vores liste er Stanley værktøjsvogn inkl. 168 dele værktøj som vi har fundet til 4999,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Stanley modulopbygget opbevaringssystem ideel til værkstedet.
Med denne værkstedsvogn fra Stanley får du en robust konstruktion med 300 kg belastningsevne.
Maksimal belastning pr.
skuffe er 20 kg.
Den har aflåselige skuffer samt hårdføre svinghjul til let…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Stanley Værktøjsvogn på listen er Stanley værktøjsvogn inkl. 168 dele værktøj fra Davidsenshop.dk med en pris på 4999.00. Billigste udvalgte Værktøjsvogn er Stanley værktøjsvogn inkl. 168 dele værktøj som du kan købe for 4999.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Stanley Værktøjsvogn data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Stanley Værktøjsvogn tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Værktøjsvogn guides:

Fandt du ikke det rigtige Værktøjsvogn blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Værktøjsvogn: