5 gode fars dags gaveideer til dig der har en handyman som far

Når fars dag nærmer sig, er der en masse, der begynder at have krise over, hvad man lige skal give som fars dags gave til sin elskede far - det er nemlig ikke altid så nemt at finde på noget godt og personligt til manden, der siger, at han har alt. Men her kan du altså med fordel vælge at tage udgangspunkt i en af de hobbyer, han har, da der typisk vil være nogle gode gaveideer inden for det område. 

Hvis din far eksempelvis en lidt af en handyman, så kan du købe noget til ham, som på en eller anden måde vil egne sig godt til en handyman. Det får du 5 ideer til herunder.

Nyt værktøj

Hvis man skal finde en gave til en handyman, så er det selvfølgelig helt oplagt at give noget nyt værktøj. Værktøj som gave er næsten en utømmelig skattekiste - der er nemlig altid noget nyt og spændende værktøj, som din far sikkert ikke allerede har i sin samling. Det er derfor en helt perfekt gave.

Hvis du ikke selv ved så meget om værktøj, så kan du enten prøve at lægge mærke til, hvad din far snakker om, at han mangler til sin samling, eller du kan spørge i et byggemarked, om der er et eller andet specielt værktøj, som man bare skal eje, hvis man går meget op i den slags - gerne noget, som måske er lidt nørdet, og som ikke alle ejer.

Det skal trods alt være noget, som han ikke allerede har, og som han måske heller ikke selv havde tænkt over at købe, så det bliver en rigtig god overraskelse.

Værktøjsskab

Din far har helt sikkert en masse værktøj, og det skal selvfølgelig også opbevares et sted. Han har nok allerede et værksted eller lignende, hvor det kan være, men hvis du gerne vil forkæle ham med en lidt sejere form for opbevaring til sit værktøj, så kan du kigge på et smart værktøjsskab.

Det er måske ikke noget, han selv har overvejet, så det kan være en rigtig fin overraskelse til ham. Han kan eventuelt selv komme med ud og vælge det, hvis du tror, at han har nogle specifikke præferencer i forhold til valg af skab.

En bog om håndværk

Hvis din handy far godt kan lide det tekniske bag håndværk og også godt kan være meget nørdet omkring det, så kunne du også kigge efter en bog, som på den ene eller anden måde behandler håndværk og noget af det tekniske bag det.

Hvis han eksempelvis synes, at værktøj er for fedt, kan du prøve at finde en bog, der handler om det. Det kan også være, at han interesserer sig meget for, hvordan man bygger en bestemt form for træhuse - eller måske interesserer han sig bare for træ generelt. Uanset hvor hans interesse ligger inden for det håndværksmæssige, skal der i hvert fald nok være en bog, der handler om det. Og den skal han selvfølgelig have!

Arbejdstøj

Hvis din far er en vaskeægte handyman, så går han nok ikke alt for meget op i, hvad han har på, når han arbejder på diverse projekter - men han skal alligevel have lidt forskelligt praktisk tøj, han kan have på. Og det skal gerne være mere end et sæt, da sådan noget tøj godt kan gå i stykker, hvis man roder rundt med en masse ting.

Derfor kan du overveje, om han skal have noget arbejdstøj i fars dags gave. En rigtig god ide kunne eksempelvis være nogle arbejdsbukser - altså nogle af dem, hvor der er en masse lommer i til alle de ting, som han bruger, når han er i gang. Hvis du gerne vil gøre ham rigtig glad, så vælger du selvfølgelig nogle arbejdsbukser i lækker kvalitet, og som ser lidt smarte ud, så han kan føle sig ekstra sej, når han er i gang med at bygge noget og har gang i sine projekter.

Gamle møbler, der trænger til en kærlig hånd

Det lyder måske som en lidt underlig gave, fordi det ikke er noget, der er færdigt, men noget, som din far derimod selv skal kæmpe lidt med. Men det, der netop er med denne gave er, at det meget vel kan være drømmen for lige præcis din far at få noget gammelt, lækkert håndværk, som han kan give nyt liv. Du giver ham altså på en måde et gør-det-selv-projekt i gave - det er særligt en god ide, hvis han har klaget lidt over, at han ikke har noget, han kan bruge sin handy evner på.

Her bør du gå efter nogle gamle møbler, som er lavet i noget lækkert materiale, så det rent faktisk bliver fedt for din far at arbejde med det og give det den kærlige hånd, som det måske trænger til.

Menu
Top